+355 44 520 478 info@virtuslending.al

E Hënë - E Premte: 09:00-17:00

E Shtunë - E Dielë: Mbyllur

Degët

Financim për blerje makine

 • Makina të cdo viti prodhimi
 • Deri në 1.200.000 Lekë
 • />Vetëm me kartën e identitetit
 • Deri në 7 vjet
 • Vendos numrin e telefonit tek aplikimi
 • Makina të cdo viti prodhimi
 • Deri në 1.200.000 Lekë
 • Vetëm me kartën e identitetit
 • Deri në 7 vjet
 • Vendos numrin e telefonit tek aplikimi

Si funksionon?

Zgjidh një makinë
Zgjidh shumën e financimit dhe këstin mujor
Vendos numrin e telefonit
Nënshkruaj kontratën në zyrën më të afërt

Më shumë informacion

Kushtet:

 • Duhet të jeni mbi 25 vjec
 • Duhet të keni zgjedhur nje makinë
 • Duhet të keni nje kartë identiteti të vlefshme

Ju do të merni përgjigjien tuaj:

 • Brenda 30 minutave
 • Nëpërmjet telefonit

Përse të zgjedhim Virtus Lending?

 • Ju zgjidhni vetë këstin mujor që ju përshtatet
 • Transparencë e plotë për tarifat dhe komisionet
 • Proces nëpërmjet telefonit
 • Ardhja në degë vetëm një herë për firmosjen e kontratës