+355 44 520 478 info@virtuslending.al

E Hënë - E Premte: 09:00-17:00

E Shtunë - E Dielë: Mbyllur

Degët

Rreth Virtus Lending:

 

 

Virtus Lending SH.A. ofron financim për blerje makine dhe financim me garanci makinën për të gjitha markat dhe modelet, pa ndonjë kufizim të vitit të prodhimit.

Zhvillimi i suksesshëm i Virtus Lending SH.A. mbështetet nga  platforma shumë e sofistikuara e Teknologjisë Informative  dhe aftësitë analitike të të dhënave të industrisë së veturave të përdoruara në tërë territorin e vendit dhe më gjërë në më duke ju shërbyer mijëra klientëve!

Përse të zgjedhim Virtus Lending?

  • Shoqëria e vetëme në Shqipëri që ju mundëson blerjen e automjeteve të përdorura dhe të paguani me këste deri në 7 vite
  • Procedim i lehtë dhe i shpejtë i kontratës
  • Nuk ka tarifa dhe komisione të fshehura
  • Më shumë se1,000 klientë të kënaqur në vend dhe rajon!

Cili nga produktet e Virtus Lending ju përshtatet më së shumti?

Financim për blerje makine

Je dashuruar me një makinë por nuk i ke të gjitha paratë për ta blerë? Me Virtus Lending mund të marrësh cdo makinë që do, pavarësisht vitit të prodhimit, dhe ta kesh TANI! Zgjidhe vetë këstin, dhe Virtus Lending ju jep kohën për të paguar deri në 84 muaj! Thjeshtë, shpejtë dhe me një kartë identitieti.

Financim me garanci makinën

Zbulo sa para mund të marrësh nga makina jote! Në Virtus Lending merr deri në 1.200.000 Lekë të reja! Apliko tani dhe merr përgjigje për 15 minuta vetem nepermjet telefonit. Thjeshtë, shpejtë dhe vetëm më nje kartë identitieti.