+355 44 520 478 info@virtuslending.al

E Hënë - E Premte: 09:00-17:00

E Shtunë - E Dielë: Mbyllur

Degët

Si funksionon financimi për blerjen e makinës?

Cfarë është financimi për makinë?

Dëshironi të blini nje makinë?
Zgjidhni shumën e financuar dhe këstin mujor që ju përshtatet
Vendos numrin e telefonit tek aplikmi
Nënshkruani kontratën në zyrën më të afërt
Kushtet:
Duhët të keni makinën tuaj

Duhët të jeni mbi 25 vjec

Duhet të keni nje kartë identiteti të vlefshme
Si të aplikoni për financim?
-Apliko në www.virtuslending.al
-Merr përgjigje brenda 30 minutave
-Eja në degën më të afërt dhe nënshkruaj kontratën
Si e di rezultatin?
Shuma e financuar dhe kësti mujor
Vlerësimi i makinës
- Virtus Lending bën një vlerësim të makinës që ju keni zgjedhur
- Ju mund të perfitoni financim duke pasur nje shumë fillestare minimale prej 15%
- Ju mund të zgjidhni këstin mujor që ju përshtatet
Pagesa e kontributeve
Për lehtësinë tuaj, ju do të merrni lajmërime me SMS dhe email për secilin këst të ardhshëm me qëllim për të mos humbur asnjë prej tyre. Ju mund të rimbursoni shumën e plotë të kontratës paraprakisht dhe të kursni pagesat shtesë të interesit. Specialistët e shërbimit të klientit do t'ju ndihmojnë të gjeni planin më të përshtatshëm të ripagimit për ju. Nëse dëshironi të bëni një ndryshim në planin tuaj të ripagimit, ju lutemi kontaktoni specialistët e shërbimit tonë të klientit në 044520478, te na shkruani ne numrin tone te "whatsapp" dhe "viber"  0676338005 ose në info@virtuslending.al
Regjistrimi i makinës
Gjatë kohës së shlyerjes për shumën e financuar të makinës suaj, pronësia e veturës është në emër të Virtus Lending. Pas shlyerjes së plotë të detyrimeve sipas kontratës, ju do të bëheni pronar i makinës.