+355 44 520 478 info@virtuslending.al

E Hënë - E Premte: 09:00-17:00

E Shtunë - E Dielë: Mbyllur

Degët

Cfarë është financimi me garanci makinën?

Cfarë është leaseback?

Makina juaj
Zgjidh shumën e financimit dhe këstin mujor
Shtyp "Apliko tani"
Nënshkruaj kontratën në zyrën më të afërt
Kushtet:
Duhet të jeni mbi 20 vjec
Duhet të keni nje makinë
Duhet të keni një kartë identiteti të vlefshme
Shuma e financuar dhe kësti mujor
Virtus Lending bën një vlerësim të lirë të makinës suaj. Në varësi të markës së makinës, modelit dhe vitit të prodhimit,ne ofrojmë deri në 85% të vlerës së saj. Sigurisht, ju mund të aplikoni për një sasi më të vogël, të përshtatura për nevojat tuaja të tanishme. - Këste mujore Llogaritësi ynë ju lejon të zgjidhni periudhën e pagesës (deri në 84 muaj) dhe këstin mujor
Pagesa e kontributeve
Për lehtësinë tuaj, ju do të merrni lajmërime me SMS dhe email për secilën këst të ardhshëm kështu që ju nuk do të humbisni një pagesë. Ju mund të rimbursoni shumën e plotë të kontratës paraprakisht dhe kështu të kursejnë pagesat shtesë të interesit. Specialistët e shërbimit të klientit do t'ju ndihmojnë të gjeni planin më të përshtatshëm të ripagimit për ju. Nëse dëshironi të bëni një ndryshim në planin tuaj të ripagimit, ju lutemi kontaktoni specialistët e shërbimit tonë të klientit në 35544520478 ose në info@virtuslending.al
Shlyerja e këstit të fundit
Gjatë kohës në të cilën ju po shlyeni shumën e financuar, pronësia e veturës është në emër të Virtus Lending. Pas shlyerjes së plotë të detyrimeve,pronësia e automjetit kthehet në emrin tuaj ose emrin e një personi që ju specifikoni.